Activiteiten

Truck van de Toekomst informeert, inspireert en hoopt u te stimuleren tot energiebesparing. Daarom zijn wij actief op verschillende fronten. Truck van de Toekomst biedt inzicht in actuele technieken en maatregelen om energie en brandstof te besparen en CO2-uitstoot te verminderen.

U kunt terecht voor alle ins en outs rondom luchtweerstand, rolweerstand, alternatieve aandrijfmethoden, alternatieve brandstoffen en rijgedrag.

Truck van de Toekomst spant zich in om zoveel mogelijk actuele praktijkvoorbeelden met u te delen. Verhalen van verladers, transporteurs en afvalinzamelaars die actief aan de slag zijn gegaan met één van deze maatregelen.

Truck van de Toekomst geeft u inzicht in de mogelijkheden die er zijn om energiebesparende maatregelen te financieren.

Om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en ervaringen uit de praktijk, organiseert Truck van de Toekomst regelmatig interessante evenementen. Zo kunt u kennis en ervaringen uitwisselen met anderen en nieuwe inspiratie opdoen.

Ook voert Truck van de Toekomst regelmatig onderzoek uit om inzicht te krijgen in nieuwe mogelijkheden voor energiebesparing en de effectiviteit, betrouwbaarheid en bedrijfseconomische effecten daarvan.


vrachtauto's op snelweg