TRUCKVANDETOEKOMST

Netherland is a beautiful country.
Wat maakt iets een goede nachtcrème

Wat maakt iets een goede nachtcrème

We hebben allemaal de neiging om te vergeten dat de huid ons grootste orgaan is. Het is gemakkelijk om te denken dat het zichzelf wel zal verzorgen als we ouder worden, maar er zijn vrije radicalen in de lucht, en chemicaliën in onze voeding die een impact hebben op de cellen in de huid. Lotions en nachtcrèmes zijn meestal het laatste redmiddel voor sommige mensen; ze beseffen niet dat de huidcellen altijd veranderen en verzorging nodig hebben.

De verzorging van de huid met een speciale crème voor ‘s avonds en andere huidbehandelingen op jonge leeftijd is voor de meeste mensen geen prioriteit; de huid wordt beschouwd als een zelfvoorzienend deel van het lichaam, tenzij zij gewond raakt of op een of andere manier wordt veranderd. Er wordt ons niet geleerd voor de huid te zorgen tot we een verschil merken in haar uitzicht en haar vermogen om te functioneren zonder enige vorm van huidverzorging. Daarom leggen wij je op carenschoice.com meer hierover uit.

De crème voor s’nachts

Maar: Wat is de oorzaak van een verslapte huid? wij leggen het uit. Gezichtscrèmes voor ‘s nachts zijn er al jaren. De ingrediënten in sommige nachtcrèmes kunnen net zo schadelijk zijn als de vrije radicalen die we proberen te vermijden. Sommige nachtcrèmes zitten vol met giftige stoffen en chemicaliën zoals parabenen, die huidallergieën kunnen veroorzaken en zelfs kanker kunnen veroorzaken. Parabenen beginnen met woorden als propyl, methyl, ethyl, en butyl. Een ander ingrediënt dat niet voorkomt in een goede nachtcrème voor het gezicht is dioxaan, dat in verband wordt gebracht met kanker en negatieve huidreacties

Geuren en parfums in nachtcrèmes kunnen hard zijn, en minerale olie-ingrediënten zoals vloeibare paraffine en paraffinewas kunnen de huid verstikken, en dat veroorzaakt weer andere huiderupties. Een groot aantal nachtcrèmes wordt ontwikkeld met deze ingrediënten omdat ze goedkoop zijn. Winst gaat boven een gezonde huid in de ogen van sommige cosmetica- en gezichtscremefabrikanten.

De beste manier om een goede te herkennen is door de ingrediëntenlabels te lezen en de termen te begrijpen. Een goede nachtcrème voor het gezicht bevat natuurlijke ingrediënten zoals Phytessence Wakame, een Japanse kelp, CoQ10 en Cynergy K. Deze ingrediënten zijn compatibel met de cellen in je huid. CoQ10 is een enzym dat de bloedsomloop stimuleert en het hart helpt normaal te functioneren. Wanneer de huid voldoende bloed krijgt, verbergt ze dat niet; ze reageert door er gezond uit te zien. Cynergy K en andere natuurlijke ingrediënten revitaliseren de collageen- en elastineproductie en beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen.

Lipiden

Essentiële lipiden zijn ook nodig om de huid te verfrissen en ze helpen de huid vochtig te houden nadat de nachtcrème van het gezicht is verwijderd. Sommige mensen gebruiken een zelfgemaakte gezichtscrème die honing, amandelolie, hydraterende lanoline, cacaoboter of sheaboter, en rozenwater bevat. Alle natuurlijke gezichtscrèmes die soortgelijke ingrediënten bevatten, herstellen elastine, collageen en lipiden in de huid. Een goede gezichtscrème werkt als een vitamine voor zowel de vermoeide als de gestresste huid.

 Om de effecten van een goede gezichtscrème te maximaliseren, breng je voorzichtig een hoeveelheid ter grootte van een dubbeltje aan op de huid en masseer je de crème met opwaartse bewegingen lichtjes in je gezicht. Vermijd om de crème op uw oogleden aan te brengen; u zult wakker worden met gezwollen oogleden.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Copyright© 2021, All Rights Reserved