TRUCKVANDETOEKOMST

Netherland is a beautiful country.
Top 10 toeristische plekken in Amsterdam tijdens je Europa-reis

Top 10 toeristische plekken in Amsterdam tijdens je Europa-reis

Amsterdam is een van de plaatsen waar een gastvrije vorming van geschiedenis en cultuur te zien is. Kijk naar de meest verbazingwekkende reizigersplaatsen in Amsterdam en neem deze op in uw volgende bezoekagenda.

Het Rijksmuseum is misschien wel de grootste tentoonstellingsruimte van Nederland. Het ziet meer dan 1.000.000 gasten per jaar. De waarde van het zien van perfecte kunstwerken van de Nederlandse kunstuitingen van de zeventiende eeuw wordt hier getoond. De zeventiende eeuw stond bekend als de Gouden Eeuw van Nederland. Kijk eens naar de tentoonstellingsruimte depot en poppenhuizen uit die periode anders dan het etnische Delfts blauw.

Amsterdam Canal Ring is een onbetwistbare vereiste vakantiebestemming van Amsterdam. De oude focus van de stad is gemaakt van kanaalringen. Dit biedt de toeschouwers een gevoel van rust en vrijheid. Als vakantieganger moet je de pracht van de plek onderzoeken door de een of de ander over de wegen te slenteren of een boottocht te maken door een eindeloze hoeveelheid reizigersreizen. Je kunt zelfs een fietstocht maken op het terrein van de rekruut.

Begijnhof is nog een plek die je gezien moet hebben in Amsterdam, waar een koepelvormig pad je naar de prachtige enkele tuinen brengt die worden omringd door de oude herenhuizen. De oude vrouwen hebben plaatsgemaakt voor vrome Bguine nonnen.

Van Gogh Museum moet worden herinnerd voor het overzicht van bezienswaardigheden van Amsterdam. Het is een eigentijds historisch centrum waar je zo’n 200 kunstwerken en zo’n 550 voorstellingen kunt zien die Van Gogh in wisselende stijlen laten zien. Het centrum van de galerij zijn de brieven van Van Gogh en geplukte werken van zijn metgezellen en medewerkers.

Beurshal Amstelkring is een andere vakantiebestemming van Amsterdam, die is ingericht aan de kant van de Wallen. Je kunt de herstelde loopgraafplaats uit de zeventiende eeuw zien, die aan de achterkant nog twee bescheiden huizen heeft. De vernieuwde kamers, strikte curiosa, kerkzilver en kunstwerken zijn hier een absolute noodzaak.

Magere Brug is een rustige plek die een ophaalbrug is in Nederlandse stijl die verschillende kanten van de Amstel verbindt. U moet de plek bezoeken om de eerste ontwikkeling te observeren, die in 1670 een pad werd vrijgemaakt. Het is een buitengewone plek voor enkele enkele snapshots van harmonie en congruentie.

De Oude Kerk is een epische protestantse kerk met kleine huisjes aan de zijkanten. Het is een rustig hotel uit de woedende Wallen. Aanvankelijk was het de bedoeling dat zeelieden de cursus zouden krijgen. De gothische klokkentoren past als een viool en weerspiegelt de renaissancetijd.

Vergeet niet om het beroemde Anne Frank Huis te bezoeken, dat voor haar een schuilplaats was waar ze tijdens de Tweede Wereldoorlog contact hield met haar beroemde dagboek. Het eerste dagboek van Anne Frank ligt in het zicht, dus kijk daar maar eens naar.

Municipal Guards Gallery is een andere bezienswaardigheid hier. In deze vitrine, die karakteristiek licht waardeert, kunt u de oude gebruiksvoorwerpen uit de Gouden Eeuw bekijken. Deze doeken zijn een impressie van de Amsterdammers en hun families, die eveneens de ontwikkeling en cultuur van vele honderden jaren daarvoor laten zien.

De bistro’s van Amsterdam verdienen een bezoek voor een opleving. Ze variëren van inheemse kleine winkeltjes tot enorme winkels die toverzwammen en cannabis aanbieden. De gebruikelijke aantrekkingskracht van de plek komt het beste tot uiting in deze winkels.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Copyright© 2021, All Rights Reserved